Barbarić: Penal je bio presudan
Zrinjski
OBJAVA: Četvrtak, 16. ožujka 2017. 0:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Barbarić: Penal je bio presudan
2

“Mislim da je bio je faul prije penala, ali bilo nam je jako teško i pored toga”

Ponovno je Zrinjski, kao i u provm četvrtfinalnom susretu Kupa sa Širokim, bio blijed pa nakon večerašnjeg ispadanja trener Ivica Barbarić nije ni tražio alibije.

“Želim čestitati Širkom na zasluženom prolazu”, rekao je nakon poraza na Pecari 0:1, odnosno ukupnih 3:0 za Široki.

“Široki se dobro postavio, čekali su nas na kontre, mi smo pokušavali, ali na kraju je presudio penal..., mislim da je bio faul prije njega, ali bilo nam je jako teško i pored toga. Širokom želim da osvoji Kup”, dodao je Barbarić čiji se tim sada može u potpunosti fokusirati na prvenstvo.

 

 

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Novak Profilćić
prije 159 dan.
presudan je tvoj dolazak u klub, za mjesec dana si nanizao neuspijeha više nego tvoj predhodnik za dvije sezone. čovječe i odbrana titule je upitna, napravio si veresiju od "gotove stvari".
+37
-1
0
-
Chrome
andrija suton
2. andrija suton
prije 159 dan.
Barbariću, nikakve igre nema pod tvojim vodstvom. Ukoliko se nešto brzo ne promjeni, molim te budi gospodin i daj ostavku. Ne bi bilo lijepo da dočekaš sudbinu Miše K. Sretno!
+27
-1
0
BA
Chrome