Zrinjski

Barbarić okupio Plemiće, izostali Stojanović i Kouadio

Sport / Nogomet | 11. 01. 2017. u 12:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod Bijelim brijegom danas je naglo oživjelo. Trener Ivica Barbarić prozivkom je označio početak priprema Zrinjskog za drugi dio sezone u kojem će cilj ostati isti - peta titula prvaka. 

Barbarić je popisao 31 igrača, među kojima i tri nova imena: Tonćija Kukoča, Rijada Kobiljara i povratnika Zvonimira Blaića. 

Danas i sutra, kada će početi treninzi, Plemići će odraditi liječničke preglede, do 20. ovog mjeseca radit će u Mostaru, a prvi dio priprema u Hercegovini zaključit će 29. siječnja u Međugorju, kada će odigrati prvu utakmicu - protivnik će biti niželigaš. 

Nakon Međugorja, Plemići će put Medulina, gdje će od 31.1. do 8.2. odigrati tri utakmice, a protivnici će biti prvoligaši iz Srbije, Češke i Slovenije – FK Vojvodina (3.2.), FC Hradec Kralove (5.2.) i FC Koper (7.2.).

Po povratku iz Istre Mostarci će nastupiti na Ankovićevom memorijalu u Gabeli, gdje će uz domaćina, GOŠK, još nastupiti Hajduk i Gorica, a do početka drugog dijela prvenstva odradit će i generalku. 



Na prozivci igrača pred početak priprema za proljetni dio sezone bio je prisutan ukupno 31 nogometaš - Nikola Vasilj, Krešimir Bandić, Dalibor Kozić, Mario Barić, Jasmin Bogdanović, Luka Lučić, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Ivan Peko, Tomislav Tomić, Mate Pehar, Miloš Žeravica, Toni Jović, Ognjen Todorović, Josip Miketek, Matej Sivrić, Oliver Petrak, Miloš Filipović, Miloš Aćimović, Jasmin Mešanović, Momčilo Mrkaić, Nemanja Bilbija, Tonći Kukoč, Zvonimir Blaić, Rijad Kobiljar, Vencel Kožul, Ivan Sušić, Marin Vranjić i Marijan Ćavar.

Od igrača pod ugovorom opravdano su izostali Danijel Stojanović i Germain Kouadio, dok će status Ante Radeljića, kojemu je istekao ugovor, tek biti definiran.

Zrinjski je nakon 18 kola vodeća momčad Premijer lige sa četiri boda viška u odnosu na drugoplasirano Sarajevo i plus šest u odnosu na Željezničar.  

Kopirati
Drag cursor here to close