Zrinjski

Barbarić: Krupa je zasluženo peta

Sport / Nogomet | 03. 03. 2017. u 11:12 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski će proljetnu premijeru u Mostaru odraditi u subotu protiv Krupe, protiv koje trener Ivica Barbarić ne očekuje laganu utakmicu.

“To je jedna mlada, radna ekipa s izraženim momčadskim duhom”, rekao je strateg Plemića.

“Po meni su sasvim zasluženo na poziciji koju drže (peto mjesto, op. a.), samim time rekao sam i kakva bi nas utakmica mogla očekivati”, dodao je pa pogledao unatrag prema remiju na otvaranju proljeća u Zenici. 

“Pozicijska igra nije bila dobra, defanzivno nismo bili dovoljno agresivno, bez da umanjujem Čelikove zasluge. Ali bitno je da smo odradili analizu i da smo svjesni svojih grešaka.”

Za Krupu će biti primoran mijenjati - u kadar se vraćaju Slobodan Jakovljević i Oliver Petrak koji su odradili suspenzije, kao i Tonći Kukoč koji se oporavio od ozljede. 

“Bit će promjena koje će dijelom biti prinudne - zbog isključenja Mešanovića u Zenici, koje nije bilo opravdano, kao ni dosuđeni jedanaesterac.”

Neće unutra biti ni desnog beka Zvonimira Blaića, koji se u Zenici ozlijedio, a Barbarić na Bilinom polju posebno nije bio zadovoljan defanzivnom uz desnu liniju. 

“Nisam tada rekao da je curilo po desnoj strani, više je bila stvar da smo dopustili Čeliku da nas pritisne.”

Pogled na tabelu nije ga unervozio - a Zrinjski u 20. kolo unosi dva boda prednosti u odnosu na Sarajevo... 

“Sve je ovo nogomet. U Zenici smo mogli igrati puno bolje pa opet izgubiti, a uvijek želiš svaku dobiti”, komentirao je šef struke pa se dodirnuo teme zvane Kup. 

Nakon Krupe Zrinjski će u srijedu u okviru četvrtfinala dočekati Široki. 

“Nije lako izdržati taj ritam, ali mi ćemo rotirati, a svakako pomaže što imamo 21 igrača u rosteru”, zaključio je Barbarić. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close