Kauboji na Saudijce

Babić: Pristup i sedmi igrač od ključne važnosti

Sport / Rukomet | 12. 01. 2017. u 15:18 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić dobro zna što je Kaubojima potrebno za uspjeh na SP-u u Francuskoj, gdje će kampanju  otvoriti u petak u 20.45 - protiv Saudijske Arabije. 

Vrlo je važno kakav će kadar imati na raspolaganju, a činjenica je da ima dosta ozljeda...Stepančić, Duvnjak, Mandalinić i Mamić, svi su oni imali problema. 

“Doktori su mi potvrdili da su igrači bolje i da oni smatraju da bi danas svi igrači trebali napraviti jedan takav trening koji bi trebao biti zahtjevan. Vidjet ćemo još kakva će biti reakcija igrača kada sve to počne”, rekao je Babić. 

“Iskreno se nadam i očekujem da ćemo mi u prvoj utakmici protiv Saudijske Arabije biti kompletni i u našem najjačem sastavu. Tko i koliko minuta ne znam, ali nadam se da ćemo se uspjeti svi oporaviti i da odigramo prvu utakmicu kompletni”, dodao je. 

Saudijce dočekuje sa gotovim planom. 

“Mislim da su dvije stvari jako bitne. Prva stvar je pristup utakmici. To je ono što ja kao izbornik moram naglasiti. Druga stvar je sedmi igrač kojeg ćemo mi danas vježbati, kada smo mi u obrani.”

“To su dvije stvari koje su najbitnije za ostvariti pobjedu protiv Saudijske Arabije. Najvažniji je pristup i da nas ne iznenade s tim sedmim igračem jer oni su objektivno, bez podcjenjivanja, tim koji je slabiji od Hrvatske.”

“Mi imamo jednu agresivnu zonu protiv Saudijske Arabije, jedan niži tim koji će biti dobro motiviran. Imamo i našu obranu 6-0 s kojom ćemo početi utakmicu sutra i imamo njihovog sedmog igrača. Mi ćemo na to biti spremni”, poručio je šef Kauboja. 

Kopirati
Drag cursor here to close