Međunarodni miting

Atletičari Zrinjskoga donose odlične rezultate s natjecanja u Čitluku

Sport / Ostali sportovi | 18. 09. 2017. u 13:02 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Bare u Čitluku u nedjelju je u organizaciji AK Brotnjo održan je međunarodni miting "Dani Berbe grožđa"-"Bože Gagro".

Nastupom 21 kluba iz BiH i Hrvatske sa velikim brojem atletičara i gledatelja nastupio je i Hak Zrinjski sa 25 članova u raznim disciplinama ostvarivši odlične rezultate i četiri odličja.

Prvu disciplinu i zlatnu medalju u utrci na 60 metara osvojio je Ivan Džidić (2010.) mladi perspektivni atletičar Zrinjskog, gdje je apsolutno dominirao u kategoriji limači i po ko zna koji put u ovoj sezoni se popeo na pobjednički tron, navode u priopćenju iz kluba.

U disciplini 200 metara i vrlo jakoj konkurenciji, zasluženom broncom okitila se Antonela Mikulić (2008.) koja je istrčala sjajno vrijeme (36.16), a utrkom na 400m treće mjesto i broncu osvojio je Ivan Obradović (2005.) sa rezutatom (1,08).

Zadnja disciplina mitinga štafeta 4x100m donijela je još jednu broncu atletičarima Zrinjskog koji su trčali u sastavu Petra Mikulića, Maria Bilušića, Kristijana Crnogoraca i Ivana Obradovića.

Zapažene rezultate imali su i ostali atletičari/ke Zrinjskog: Marija Šunjić, Ana Dorotea Markić, Magdalena Šunjić, Marija Pehar, Ena Ćorić, Katarina Šunjić, Lana Zovko, Ema Damjanović, Michelle Samardžić, Viktorija Penavić, Marija Obradović, te Petar Pandža.

Prvi nastup i prvi službeni rezultat odlično odradivši svoje disciplini ostvarili su mladi atletičari Zrinjskog: Karla
Primorac, Karla Stanić, Matija Marinčić i Maro Marinčić.

Atletičare Zrinjskog već 24.rujna očekuje finale Dječije lige koje će se održati u Sarajevu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close