Amina Kajtaz prešla u zagrebačku Mladost
Mostarska olimpijka
OBJAVA: Petak, 8. rujna 2017. 17:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Amina Kajtaz
0

''Dugo su me zvali iz Mladosti i ugovor je konačno potpisan''

Mostarka Amina Kajtaz, jedna od najperspektivnijih bh. plivačica, od danas je nova članica Hrvatskog akademskog plivačkog kluba Mladost iz Zagreba, a informaciju je za Dnevni avaz potvrdio njezin otac Sead, nekadašnji nogometaš Veleža, koji se s Aminom već dva dana nalazi u hrvatskoj prijestolnici.

Amina je na posljednjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru predstavljala boje Bosne i Hercegovine. Posljednjih mjeseci trenirala je u Sarajevu i Banja Luci, ali ponudu iz Zagreba nije mogla odbiti. Također, bila je donedavna članica Plivačkog kluba Velež iz Mostara.

''Amina je potpisala za Mladost i svi smo presretni. Izrazio bih veliku zahvalnost gradonačeniku Zagreba Milanu Bandiću, koji nam je izašao ususret i pomogao oko uvjeta, smještaja, ishrane... Bez njegove pomoći, vjerujte mi da bi sve ovo bilo teško realizirati'', kaže Sead Kajtaz za Avaz.

Amina je također prezadovoljna. S njom će u Zagrebu trenirati vrhunski stručnjak Lorenco, koji je radio s najboljim hrvatskim i regionalnim plivačima i plivačicama.

''Dugo su me zvali iz Mladosti i ugovor je konačno potpisan. U Zagrebu ću sigurno ostati do Olimpijskih igara u Tokiju. Želim napredovati i ovdje imam fenomenalne uvjete za rad. I ja bih se zahvalila gradonačelniku Bandiću'', kazala je Amina Kajtaz.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.