Ide dalje

Amina Kajtaz niže nove uspjehe

Sport / Flash | 27. 03. 2017. u 18:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Susreti reprezentacija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se održali proteklog vikenda u Banja Luci je bio dobar za Aminu Kajtaz. Amina je plivala za reprezentaciju BiH ispred Plivačkog kluba 'Velež', sa kojom je išao i trener Borut Petrič.

Kajtaz je osvojila dva zlata u disciplinama 50 m delfin i 100 m delfin, 3. mjesto u štafeti za BiH u veoma jakoj kategoriji. Još jednom je pokazala da je najjača plivačica na ovim prostorima, što je dokaz da se u P.K. 'Velež' radi naporno i ozbiljno. Na ovom natjecanju je nastupalo 267 najboljih plivača iz četri države.

Amina Kajtaz je na ovom natjecanju potvrdila odlazak na Svjetsko prvenstvo (B norma) koje će se održati u Budimpešti u srpnju ove godine i tako nastavlja tradiciju odlazaka na svjetska atjecanja. "Plivački klub 'Velež' čestita našoj predstavnici što je ovako dobro predstavljala svoj 'Velež' i želi joj još puno uspjeha i zdravlja".

Škola plivanja plivačkog kluba 'Velež' radi punim kapacitetom, a sve informacije o upisu novih članova svih uzrasta u klub možete dobiti na klupskom facebook profilu. "Dovedite vaše dijete da pliva sa prvacima jer samo naša djeca iz naše škole plivanja nastupaju na najjačim natjecanjima na svijetu", poručili su iz tog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close