Divlji meč na Siciliji

Albanci ne mogu vjerovati koji su njihovi navijači divljaci

Sport / Nogomet | 25. 03. 2017. u 17:49 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tisućitu utakmicu Gianluigija Buffona obilježila je pobjeda Italije nad Albanijom (2:0), ali i incidentima ispunjen meč u Palermu.

S tribine na kojoj su bili Albanci bacana je pirotehnika, te je susret bio prekidan, čak su igrači napustili teren na osam minuta. Jedna je naprava eksplodirala blizu zaštitara koji je odvezen u bolnicu, ali srećom bez posljedica, prenosi Goal.com.

"Igrali smo pristojno, išli do drugog gola. S obzirom na razliku u kvaliteti, dobro je da smo imali odlučnost i fokus. Tijekom utakmice triput smo mijenjali formaciju i ne žalim za svojim odlukama. Imamo ozlijeđenih i kažnjenih igrača, neki ne igraju u klubovima, a unatoč tome, nismo vidjeli baš tako golemu razliku između nas i Talijana", rekao je albanski izbornik Gianni De Biasi.

Incident nije podnio lako...

"Baš me to uzrujalo, vidio sam stranu albanskih navijača koju još nisam, godinama. Bio sam uzdrman i boljelo me gledati te scene, nikad nisam to očekivao od albanskih navijača."

"Pa naši su navijači uvijek iskazivali fair-play i ne razumijem što im se dogodilo, to je toliko suprotno njihovu karakteru, toliko apsurdno, neobjašnjivo... Ne želim reći nešto ishitreno, razgovarat ću s predsjednikom pa ćemo vidjeti..."

Kopirati
Drag cursor here to close