Zdrave navike od malih nogu: Školarci posjetili Ledinu punionicu
Široki Brijeg
OBJAVA: Utorak, 30. svibnja 2017. 15:36
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Leda širokiLeda širokiLeda širokiLeda širokiLeda širokiLeda širokiLeda širokiLeda široki
0
Leda široki
Leda široki
Leda široki
Leda široki
Leda široki
Leda široki
Leda široki
Leda široki

Moto prirodne izvorske vode Leda je da se zdrave navike stvaraju od malih nogu

Jutros su Ledinu punionicu u Širokom Brijegu posjetili učenice i učenici 2. razreda 3. osnovne škole iz Mostara te njihove učiteljice. Mališani su stigli sa širokim osmijehom i znatiželjom da vide kako izgleda mjesto gdje se puni njihova omiljena voda.

Prije obilaska punionice djeca su dobila posebnu odjeću zbog visokog standarda čistoće, zatim ih je voditelj proizvodnje u grupama vodio od stroja do stroja predočivši im tijek punjenja, ambalažiranja, uključivši i puhanje PET boca.

Nakon posjete punionici, na red je došao odmor uz Ledu i zalogaj iz Nam-peka, te zajedničku fotografiju. Učiteljice su bile složne „da je zasigurno poželjno da djeca više konzumiraju prirodnu izvorsku vodu nego druga pića s velikim udjelom zaslađivača i ostalih nezdravih dodataka“, te su izrazile pohvalu „za domaći brend koji nudi odličnu kvalitetu vode“.

Moto prirodne izvorske vode Leda je da se zdrave navike stvaraju od malih nogu, a kupnjom domaćih proizvoda štiti i razvija domaća ekonomska situacija. Leda zasigurno ispunjava ta dva uvjeta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.