Zbog hladnoće nastava odgođena u 14 općina
Srbija
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 16:00
IZVOR: Fena
AUTOR: Sa.M.
Zbog hladnoće nastava odgođena u 14 općina
0

Zbog ekstremnih temperatura nastava još nije počela u 14 općina.

Na jugu, jugoistoku i jugozapadu Srbije, kao i u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, zbog vanrednih vremenskih uvjeta, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u 14 općina.

Nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u općinama Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Sjenice, Štrpce, Gnjilane, Gora, Ivanjica i Gradu Novom Pazaru, priopćilo je Ministarstvo prosvjete Srbije.

Na osnovu odluke gradskih vlasti sati u svim školama u Gradu Vranju skraćeni su na 30 minuta, ista situacija je i u općini Kladovo, kao i u svim školama u Priboju i u OŠ "Branko Radičević" u Bujanovcu, piše Srna.

Zbog kvara na sustavu grijanja ili neprohodnosti puteva početak nastave je odgođen u 20 škola i 28 izdvojenih odjela u Zaječaru, Kruševcu, Beogradu, Valjevu, Leskovcu, Užicu, Kragujevcu.

U Kraljevu  u četiri škole sati su skraćeni na 35 minuta.

Nakon normalizacije uvjeta za rad škole će u dogovoru sa školskim upravama pripremiti akcijske planove za nadoknadu sati. 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.