HNŽ

Zavod pomaže paraplegičarima u HNŽ-u

Sci-Tech / Flash | 28. 02. 2017. u 14:00 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Paraplegičari naše županije mogu računati kako će ostvarenje njihovih prava, sukladno današnjoj Odluci i zaključku sa zajedničkog sastanka, ući u primjenu nakon usvajanja rebalansa Financijskog plana Zavoda za 2017. godinu, odnosno tijekom mjeseca ožujka'', rekao je direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije Rade Bošnjak.

Naime, privremeno Upravno vijeće Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije (ZZO HNŽ) održalo je drugu redovitu sjednicu na kojoj je, uz ostalo, usvojilo Poslovnik o radu Upravnog vijeća, Pravilnik o naknadi za rad i naknadi materijalnih troškova predsjednika i članova Vijeća, te program rada UV - a za 2017. godinu, priopćeno je iz ZZO HNŽ-a.

Također, usvojeno je izvješće o popisu za 2016. godinu, Završni račun Zavoda za 2016. godinu i Odluku o izmjeni Odluke o visini sudjelovanja Zavoda u troškovima nabave ortopedskih i drugih pomagala s Liste ortopedskih pomagala.

Obrazlažući važnost i sadržaj Odluke o izmjeni Odluke o visini sudjelovanja Zavoda u troškovima nabave ortopedskih i drugih pomagala s Liste ortopedskih pomagala, Bošnjak upoznao je članove Vijeća sa zaključkom sastanka Zavoda s predstavnicima paraplegičara HNŽ-a.

Sastanku su nazočili i izaslanici Skupštine te ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi i ministar za pitanja branitelja Hercegovačko–neretvanske županije (HNŽ).

Članovi Vijeća su podržali ove aktivnosti Zavoda i jednoglasno usvojili ovu Odluku, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close