Za sada samo u SAD-u: Streaming videa uživo
Samo preko iPhonea
OBJAVA: Ponedjeljak, 1. veljače 2016. 12:22
IZVOR: Index.hr
AUTOR: M.M.
Facebook streaming
0

Nakon završetka prijenosa, video se dodaje na vašu vremensku crtu, a možete ga i obrisati ako ga ne želite.

Odabrani korisnici Facebooka u SAD-u još od prosinca imaju priliku isprobavati novu mogućnost te društvene mreže – streaming videa uživo.

Trenutno je ta mogućnost dostupna samo u SAD-u korisnicima iPhonea, no iz Facebooka navode da će ju uskoro proširiti na cijeli svijet. Ipak, vlasnici Android uređaja morat će pričekati još neko vrijeme.

Korištenje nove opcije vrlo je jednostavno – kada se želi objaviti novi status, pojavi se i nova ikona "Live Video". Njenim odabiranjem počinje se uživo prenositi video koji snima kamera na iPhoneu, a prijenos mogu gledati i komentirati vaši prijatelji na Facebooku.

Nakon završetka prijenosa, video se dodaje na vašu vremensku crtu, a možete ga i obrisati ako ga ne želite.

Facebook ovom novom opcijom ulazi na tržište aplikacija za streaming uživo kojom dominira Periscope; nedvojbeno očekuje da će im  oteti dio korisnika koji već ionako koriste Facebook na svojim telefonima.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.