VIDEO | Vraća se legendarna igraća konzola
Atari
OBJAVA: Subota, 17. lipnja 2017. 18:15
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Atari
0

Atari je 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća bio ono što su Nintendo i PlayStation danas

Mlađe generacije o Atariju vjerojatno znaju samo iz priča ili povijesnih crtica, no za starije već samo spominjanje tog imena budi nostalgiju.

Atari je 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća bio ono što su Nintendo i PlayStation danas. Objekt želje, čežnje i izvor video igara.

No, čini se kako bi se s Atarijem mogle upoznati i mlađe generacije.

Naime, na službenoj stranici, Atari box, pojavio se teaser koji prikazuje kutiju napravljenu od drveta i plastike s dobro poznatim Atari logom i zagonetnom porukom "uskoro dolazi'', piše Zimo.co.

Aktualni šef Atarija, Fred Chesnais potvrdio je kako je nova Atari konzola u izradi, ali nije želio otkriti nikakve detalje dok dizajn ne bude finaliziran.

Prema teaseru, dizajn je gotov, a sad samo željno iščekujemo više informacija i točan datum kad bi Atari konzola za 21. stoljeće trebala postati dostupna.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.