Za ljubitelje Samsunga

VIDEO | Stigao ''teaser'': Samsung uskoro predstavlja Galaxy S8

Sci-Tech / Flash | 27. 02. 2017. u 07:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Samsunga su ovih dana medijima poslane pozivnice za događaj na kojem će predstaviti novi flagship, Galaxy serije 8. Događaj je zakazan za 29. ožujak, a kao i svake godine tako i ove, većina detalja oko novog Galaxyja ispliva mjesecima prije početka eventa.

Bila je ovo burna godina za Samsung, s obzirom na svu sramotu koju su pretrpjeli zbog afere s eksplodirajućim Galaxy Noteom 7, da bi prošli mjesec napokon i službeno otkrili što je izazvalo pregrijavanje i zapaljenje uređaja te obećali kako će ubuduće provoditi rigorozne testove baterije na svim sljedećim proizvodima, piše Zimo.co.

Kompaniji je Note 7 napravio više štete nego koristi pa je upitno hoće li sljedeća linija Note uređaja uopće nositi taj naziv, no sada je idealna prilika da se Samsung iskupi i ispegla stvari.

Priča se kako dolazi do drastičnog promjena u ergonomiji – prednji dio uređaja trebao bi imati zaslon bez rubova pa čak i bez tradicionalne home tipke, bar ne u fizičkom obliku.

S8 bi trebao doći i s novim virtualnim asistentom razvijenom na Vivu, startupu osnovanom od strane osnivača Sirija koji je kompanija akvizirala prošle godine, pogonit će ga Qualcommov Snapdragon 830, a priča se kako bi mogli ostati bez priključka za slušalice.

Kopirati
Drag cursor here to close