VIDEO | Naučite crtati pomoću ove aplikacije
SketchAR
OBJAVA: Subota, 17. lipnja 2017. 15:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
SketchAR
0

Oduvijek ste htjeli lijepo crtati, ali niste baš vješti i dovoljno talentirani? Ne brinite, SketchAR aplikacija od vas će stvoriti pravog umjetnika

Na Google Play i App Storeu nedavno se pojavila jedna vrlo zanimljiva aplikacija koja će se posebno svidjeti svima kojima crtanje baš i nije jača strana. Riječ je o aplikaciji pod nazivom SketchAR koja će od svakoga napraviti pravog umjetnika.

Ova zgodna aplikacija za iPhone i Android koristi Google Tango tehnologiju kako bi bilo koju fotografiju ili crtež pretvorila u skice, koje se zatim, zahvaljujući proširenoj stvarnosti (augmented reality) mogu projektirati na površine u stvarnom svijetu.

Aplikacija korisnicima omogućuje sliku precrtaju na papir na način da najprije nacrtaju pet krugova na svakom kutu papira. Ovi će krugovi aplikaciji poslužiti da se bolje orijentira i da pravilno pozicionira sliku na papir. Zahvaljujući proširenoj stvarnosti korisnici vide gdje treba postaviti olovku i na kojem točno dijelu trebaju povući linije kako bi precrtali izabranu sliku s telefona, piše Zimo.co.

SketchAR je sjajan alat za sve one koji žele naučiti crtati i pritom se dobro zabaviti, ali i za sve one koji žele precrtati neki crtež s telefona na površinu u stvarnom svijetu.

Nažalost, ova aplikacije radi samo na Android uređajima koji podržavaju Tango Project, a to su Lenovo Phab 2 Pro i ASUS ZenFone AR, no najnormalnije će funkcionirati na svim iPhone uređajima.

Aplikaciju besplatno možete preuzeti na App Storeu za iPhone i Google Play Storeu za Android uređaje koji podržavaju ovu aplikaciju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.