VIDEO | 'Najnapredniji sat na svijetu' dobio novu verziju
Apple Watch 3
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 13:06
IZVOR: Bljesak.info/BUG
AUTOR: Z.S.
VIDEO | Najnapredniji sat na svijetu dobio novu verziju
0

Cijene kreću od 329 dolara (399 s LTE-om), dok će najjeftiniji sat prve generacije pojeftiniti na 249 dolara

Apple Watch je, kažu iz Applea, trenutačno najprodavaniji pametni sat u svijetu, u samo posljednja 3 mjeseca prodaja je porasla za 50, a korisničko zadovoljstvo označeno je pozitivnim u 97% slučajeva.

Sada su, pak, pripremili osvježenu inačicu kako bi još popravili ove pokazatelje – Apple Watch 3.

Nova verzija watchOS-a donosi poboljšano praćenje aktivnosti, pokriva veći broj vježbi i sportova, a dodatni fokus stavlja na mjerenje otkucaja srca i analizu istoga.

Primjerice, ovaj će sat upozoravati korisnike kada primijeti povišen broj otkucaja srca u stanju mirovanja ili neki od oblika srčane aritmije. Novi watchOS 4 stiže 19. rujna.


Podsjetimo, tehnološki div Apple u utorak je predstavio uz tri nova modela iPhonea i Apple Watch Series 3 koji dolazi s crvenom točkom na kruni koja označava povezivost s mobilnim mrežama – što ga čini neovisnim od iPhonea.

Nova verzija omogućava ostvarivanje poziva, čitanje poruka, praćenje mapa i aktivnosti, kao i slušanje glazbe, a sve bez potrebe da se u blizini Apple Watcha nalazi iPhone.

Apple Watch 3 ima novi, 70% brži procesor, donosi Siri koja može i izgovoriti odgovore, W2 čip za Wi-Fi mreže, barometar za mjerenje nadmorske visine, ali i ono najbitnije – LTE i UMTS konekcije. Sam zaslon uređaja radi i kao antena, a u sat ne treba umetati SIM karticu, već je ona elektronička. I sve to Apple je zapakirao u kućište iste veličine kao i do sada.

Cijeli asortiman novih Apple Watch satova serije 3 dolazi s mnoštvom novih boja i vrsti narukvica, a tu je i siva inačica keramičkog sata.

Cijene kreću od 329 dolara (399 s LTE-om), dok će najjeftiniji sat prve generacije pojeftiniti na 249 dolara. Nova inačica u prodaju dolazi 22. rujna, ali samo u nekolicinu zemalja.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.