Za ljubitelje igrica

VIDEO | Legendarni Pokemoni dolaze na Pokemon Go

Sci-Tech / Flash | 23. 07. 2017. u 06:05 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste među onima koji su i dalje aktivni u lovu na Pokemone, za vas imamo dobre vijesti.

Ovog vikenda u Pokemon Go napokon dolaze i legendarni pokemoni. Na velikom Pokemon Go Festu u Chicagu lovci bi trebali moći loviti neke od legendarnih pokemona koje su igrači zazivali od početka.

Za one koji nisu upućeni u nijanse Pokemona, pojasnit ćemo kako se legendarni Pokemoni ponašaju od klasičnih. Prije svega, ne možete ga pronaći na ulici, već ga možete jedino osvojiti u bitci. Mnogo su snažniji od klasičnih Pokemona te ih nije moguće ostaviti ili zamijeniti za drugog Pokemona.

Zanimljivo je kako će i ostali igrači dobiti priliku upotpuniti svoju kolekciju legendarnim primjercima, ali samo ako festival u Chicagu prođe dobro, piše Bug.hr.

No, čini se kako to baš i nije bio slučaj. Naime, igrači koji su se kvalificirali dobili su 48 sati prije samog događaja informaciju o tome gdje će se i kad legendarni Pokemon pojaviti. U parku u središtu Chicaga okupilo se nekoliko desetaka tisuća ljudi i odmah su nastali problemi. Igrači se nisu mogli registrirati, aplikaciija im je javljala grešku, a svoje su nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama.

Zamišljeno je da igrači koji se pojave u Chicagu krenu u borbu za legendarnog Pokemona te, ako ga uspiju uloviti, on ulazi u kolekciju svih igrača koji se tamo nalaze, ali se i pojavljuje u igrama ostalih igrača diljem svijeta. S obzirom na gužvu i nezadovoljstvo još uvijek nije poznati jesu li ulovili i kojeg legendarnog Pokemona.

Nije ni jasno što će se dogoditi ako ne uspiju uloviti legendarnog Pokemona, ali s obzirom na najavljen broj lovaca, teško da će se i jedan Pokemon uspjeti sakriti.

Uvođenje legendarnih Pokemona ujedno je i proslava prve godišnjice Pokemon Go aplikacije koja je zaludila svijet.

Kako su za kolovoz već najavljena događanja po Europi bit će zanimljivo pratiti hoće li se isti problemi pojavljivati i na tim događanjima. Na žalost, nije najavljen ni jedan u Hrvatskoj, a najbliži će se održati u Pragu, 5. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close