Viber od sad i sa opcijom tajnih poruka
Baš kao snapchat
OBJAVA: Utorak, 14. ožujka 2017. 15:16
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K
Viber od sad i sa opcijom tajnih poruka
0

Naime, nova opcija na Viberu vezana za Secret Messages brisat će nakon nekog vremena poruke, pa i razgovore koje niste sačuvali

Aplikacija Viber uvela je tijekom veljače opciju tajnih poruka (Secret Messages), no po svemu sudeći, želi biti još sličnija Snapchatu pa tako dolazi do novih promjena.

Naime, nova opcija na Viberu vezana za Secret Messages brisat će nakon nekog vremena poruke, pa i razgovore koje niste sačuvali, pišu RTL vijesti.

Samouništavajuće poruke postale su iznimno popularne. U današnje doba tehnologije, razumno je kako ljudi ne žele da njihove objave ostanu zauvijek na internetu u digitalnom obliku. No, ukoliko ćete to htjeti, razgovore ćete moći sačuvati.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.