Model UN-a

UWC Mostar domaćin osme konferencije Model ujedinjenih naroda "MUN 2014."

Sci-Tech / Flash | 27. 03. 2014. u 10:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od petka, 28. ožujka do nedjelje 30. ožujka Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru bit će domaćin osme konferencije Model ujedinjenih naroda "MUN 2014.", priopćeno je iz UWC-a Mostar.

Ovogodišnja konferencija okupit će preko 150 sudionika iz cijelog svijeta i srednjih škola BiH, Hrvatske, Srbije i Makedonije.

Ceremonija službenog otvaranja bit će upriličena u petak sa početkom u 10 sati u prostorijama UWC-a Mostar, gdje će se prisutnima obratiti počasni gost osme MUN konferencije Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko.

MUN konferencija je najveća konferencija za srednjoškolce i jedina takve vrste u BiH. Tijekom tri dana učenici će kroz rad u pet MUN odbora (Vijeće sigurnosti, Odbor za ljudska prava, Odbor za društvenoekonomska pitanja, Odbor za zaštitu okoliša) raspravljati o nizu pitanja.

Kulturni dio programa u OKC-u Abrašević u subotu upotpunit će Globalvision i obilježavanje “Sata planete Zemlje” sa početkom u 20,30 sati. Završna ceremonija i dodjela certifikata održat će se u nedjelju u 16 sati u prostorijama Univerziteta "Džemal Bijedić" Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close