Uronite u briljantnost 4K HDR-a
Nagradni natječaj do 1.6.
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 10:08
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: R.I.
Sony 4K MM
0

U periodu od 10.05. do 01.06. sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV 4K HDR i Soundbar. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u Mepas Mallu.

Ne propuštate novitete iz svijeta digitalne zabave? Smartphone i TV stvari su bez kojih ne možete zamisliti dan? Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony za sve zaljubljenike u tehnologiju stižu odlične vijesti!

Sony ponovo oduševljava! Noviteti na području televizora našli su savršen spoj u novom 55’’ Sony Android 4K HDR televizoru! Napredna 4K HDR tehnologija omogućava vrhunski doživljaj slike uz savršeno realističan prikaz. Sony Android TV je spojio vrhunsku 4K jasnoću sa svjetlinom, bojom i detaljima visokog dinamičkog raspona. Nekoć skrivena područja u tamnim sjenama i na sunčevu svjetlu sada su potpuno jasna i detaljna!

Uz Mepas Mall, Techno Shop i Sony uronite u briljantnost 4K HDR-a, postanite vlasnik Sony Android televizora i otkrijte potpuno novi svijet vjerno oživljene stvarnosti!

U periodu od 10.05. do 01.06. sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrhunski 55“ Sony Android TV 4K HDR i Soundbar. Ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u Mepas Mallu. U Facebook aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa.

Uz malo sreće možda upravo vi budete uživali u fenomenalnim performansama ovog vrhunskog televizora! Uz Sony Android TV stvarnost je ljepša na ekranu, ali i izvan njega!

Sretno!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.