Upisi za Helen Doron školu su u tijeku
sa 2 nova programa
OBJAVA: Ponedjeljak, 4. rujna 2017. 13:24
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.K.
Upisi za Helen Doron školu su u tijeku
0

Helen Doron Read aplikacija koja je napravljena da se koristi uz materijale sa sata, omogućava vašem djetetu samostalno učenje izvan učionice

Pored postojećih programa, po prvi put u Mostaru, nudimo 2 potpuno nova programa.

1. Polly Reads and WritesDjeca uče pričati, čitati i pisati na engleskom jeziku i pri tome grade samopouzdanje. Učenje u učionici obogaćeno je jedinstvenom Helen Doron Read aplikacijom.

Ovaj poseban tečaj uči djecu osnovama čitanja i pisanja na engleskom jeziku. Zanimljivi materijali koji se koriste, kako u učionici tako i kod kuće, pomažu djeci usvojiti vještine slušanja, pričanja, fonetike i čitanja riječi kao cijeline, te pisanja.

Helen Doron Read aplikacija koja je napravljena da se koristi uz materijale sa sata, omogućava vašem djetetu samostalno učenje izvan učionice vježbajući tako važne vještine za učenje jezika. Aplikacija donosi sjajne priče za djecu s tekstom i animacijama. Djeca čitaju u opuštenom okruženju kreirajući vlastiti ritam.

2. A Tale of Two Tails

Naučite tečno govoriti i razumijeti engleski jezik.Usvojite napredni vokabular i rečenične strukture kroz glazbenu produkciju od 3 činao princu i princezi iz zemlje Pawland.

Ovaj uzbudljivi tečaj temelji se na originalnoj drami u 3 čina.Uključuje pjevanje,ples i dijaloge, koji učenje naprednog vokabulara, fonetike i gramatike čine veoma zabavnim. Djeca također usvajaju dramske vještine i vještine samoizražavanja.

Provjerite zašto je Helen Doron svjetski broj 1 u učenju engleskog jezika.
Prijavite se na besplatni ogledni sat na broj 063/916-000 ili na mail mostar@helendoron.com.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.