Upisi u Helen Doron školu
zimski upisni rok
OBJAVA: Ponedjeljak, 30. siječnja 2017. 10:27
IZVOR: Promo
AUTOR: Helen Doron Mostar
Helen dorn djeca
0

Prijave za zimski upisni rok su u tijeku. Za besplatni ogledni sat možete se prijaviti na 063 916 000 ili na mail mostar@helendoron.com.

Pored postojećih programa, od ovog upisnog roka po prvi put u našoj školi nudimo program Botty the Robot. Riječ je o programu namijenjenom djeci školske dobi koji prati avanture robota Bottyja i njegovih prijatelja Dannyja, Cornelie i Helen na zamišljenoj televizijskoj postaji.

Komična priča s originalnim pjesmama poučava govorni engleski zajedno s osnovama čitanja i pisanja. Uz uporabu fonetskih kartica u boji, šarolikih udžbenika,te mnoštva igara i aktivnosti,učenici lako svladavaju čitanje i pisanje engleskog jezika, obogate svoj rječnik s preko 1400 novih rijeci te usvoje gramatičke strukture.

Botty the Robot može biti početnički ili nastavljački tečaj.

Za besplatni ogledni sat možete se prijaviti na 063 916 000 ili na mail mostar@helendoron.com.

Radujemo vam se!

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.