Upis novih kandidata na CISCO lokalnu akademiju
OBJAVA: Utorak, 25. travnja 2017. 9:00
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Upis novih kandidata na CISCO lokalnu akademiju
0

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 27.4.2017. godine sa početkom u 18.00 u prostorije Fakultet informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 27.4.2017. godine sa početkom u 18.00 u prostorije Fakultet informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Cisco predstavlja vodeću kompaniju u području mrežnih tehnologija. Cisco akademija nudi program obuke za novi CCNA Routing and Switching (Cisco certified network associate) i IT Essentials industrijski certifikat. Program pokriva tehnologije poput: IOS 15, IPv6, EtherChannel, Hot Standby Router Protocol (HSRP) itd, a u sklopu IT Essentials učite o osnovnim računarskim komponentama, mobilnim uređajima i sl.

CCNA program je organiziran u četiri semestra, a IT Essentials u formi jednog semestra. Svaki semestar se upisuje zasebno. Jedan semestar u prosjeku traje 3 – 4 mjeseca, ovisno o tempu izvođenja nastave, a cijeli program u prosjeku godinu i šest mjeseci. Cijena jednog semestra iznosi 500 KM, a cijena cijelog programa 2000 KM po kandidatu. U tijeku tjedna nastava se odvija 2 puta po 2,5 - 3 h pri čemu su u jednom terminu predavanja, a u drugom laboratorijske vježbe. Aktivnim korištenjem cisco portala možete maksimizirati uložena sredstva jer Cisco nudi i veliki broj „self enrollment“ kurseva.

Kandidati kroz program akademije imaju:

• Pristup on line materijalima preko netacad.com stranice
• Predavanja na materinjem jeziku od strane certificiranih instruktora
• Laboratorijske vježbe na Cisco opremi (PC, routeri, switchevi, wirelles AP i sl.)
• Mogućnost komunikacije sa drugim kolegama u grupi
• Mogućnost pristupa velikoj on line zajednici Cisco studenata

Cisco program koncipiran i osmišljen tako da kandidata dobro upozna sa mrežnom tehnologijom kako kroz teoretske koncepte tako i kroz opsežne laboratorijske vježbe gdje kandidat radi sa opremom koju će kasnije susretati i u radnom okruženju.

Nadam se da su Vam ove informacije dale uvid u to što pokriva program CISCO akademije način realizacije programa na našoj lokalnoj akademiji.Ako imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na e mail: goran@fit.ba, cisco@fit.ba.

Svi koji žele da se upišu na akademiju ili se samo žele informirati o načinu rada akademije mogu doći 27.04.2017. godine sa početkom u 18.00 u prostorije Fakultet informacijskih tehnologija na promotivni sastanak.

Steknite vještine i znanja za novo doba ...
Cisco Team

Cisco Lokalna akademija
Fakultet informacijskih tehnologija
Maršala Tita bb
Mostar
+ 387 36 281 162
http://cisco.fit.ba

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.