U škole se uvodi kineski jezik?
Anketa
OBJAVA: Nedjelja, 18. lipnja 2017. 19:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
U škole se uvodi kineski jezik?
4

Anketa traži izjašnjavanje o zainteresiranosti za izučavanje kineskog jezika.

Učenicima u osnovnim školama u Republici Srpskoj podijeljeni su anketni listovi u kojima se, od njih i njihovih roditelja, traži izjašnjavanje o zainteresiranosti za izučavanje kineskog jezika, piše ATVbl.com.

”S obzirom da od školske 2017/2018. godine postoji mogućnost fakultativnog izučavanja kineskog jezika, potrebni su nam podaci o zainteresiranosti učenika za navedeni jezik“, navodi se u anketnom listu koji uz zaokruženi odgovor „da“ ili „ne“ treba da potpišu učenici i njihovi roditelji, a zatim da ih predaju upravama škola.

Podsjećamo da je predsjednik RS Milorad Dodik prije nešto manje od mjesec dana prvi podržao inicijativu da se u osnovne i srednje škole u Srpskoj uvede kineski kao drugi strani jezik.
Nadležni iz Republičkog pedagoškog zavoda očigledno nisu gubili vrijeme kako bi se inicijativa predsjednika RS pretočila u djelo, o čemu svjedoči navedena anketa.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
DOSTA MOSTARAC
1. DOSTA MOSTARAC
prije 61 dan.
Trči lud zbunjenog .
+10
-2
1
BA
Chrome
even lixs
2. even lixs
prije 61 dan.
Kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet..eee...svasta
+14
-3
1
BA
Chrome
Kornelije Sula
3. Kornelije Sula
prije 61 dan.
Hoćemo TV kanal na kineskom jeziku !
+15
-6
2
BA
Firefox
Uskoro Eto
3.1. Uskoro Eto
prije 60 dan.
Zašto ne i na kineskom kad već imamo na arapskom!
+10
-3
0
BA
Chrome