Za startupe

U Mostaru prvo međunarodno startup natjecanje ''Betapitch''

Sci-Tech / Flash | 27. 07. 2017. u 12:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SPARK organizira prvo međunarodno startup natjecanje "BETAPITCH", a svi zainteresirani sa svojim aplikacijama mogu se prijaviti za sudjelovanje do 24. kolovoza.

Iz SPARK-a pozivaju sve koji imaju IT startup iz područja agrikulture, financija ili turizma da ispune kratku aplikaciju i prijave se, a prijavit se mogu startupi iz područja mobilnosti i transporta, zatim energije i okoliša, pametne kuće, robotike i proizvodnje, analize podataka, internet sigurnost, edukacije, društvene mreže, e-zdravstva, e-tržište i digitalne zabave.

Natjecanje će se održati 7. i 8. rujna u prostorijama SPARK-a i u HD "Herceg Stjepan Kosača".

Dvodnevni događaj u Mostaru okupit će lokalne i regionalne IT startupe, poduzetnike, predstavnike akceleratora i inkubatora, ali i investitore iz regije i šire. Osim njih, bit će prisutni i predstavnici partnerskih organizacija, i to Betahausa, Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke, SwissEP-a, GIZ-a, INTERA-e i Kosače.

Osim glavne nagrade odlaska u Berlin na BETAPITCH Global, svi odabrani startupi će imati organizirane 1na1 sastanke s partnerima i investitorima, radionice prezentacijskih vještina, promotivni štand na događaju, ali i promociju kroz SPARK-ove kanale.

Kopirati
Drag cursor here to close