Premium verzija

Twitter bi mogao uvesti pretplatu

Sci-Tech / Flash | 24. 03. 2017. u 09:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Problemi Twittera dobro su poznati već dugo vremena – stagnacija, odnosno nedovoljan rast broja korisnika i zarade od oglašavanja, zbog čega u ovoj kompaniji konstantno pokušavaju pronaći načine kako bi privukli nove korisnike i ostvarili veće prihode, no do sada su se ti pokušaju pokazali neuspješnima.

Novo rješenje o kojem razmišljaju sigurno neće utjecati na povećanje broja korisnika, no moglo bi utjecati na povećanje prihoda.

Twitter bi tako uskoro mogao uvesti pretplatu za poslovne korisnike, brandove i korisnike s velikim brojem pratitelja na ovoj mreži te bi oni dobili pristup novim opcijama koje će olakšati korištenje ove društvene mreže, piše Zimo.co.

Pretplatnici će unutar napredne verzije Tweetdecka imati pristup alatima za naprednu analizu, praćenje trendova, objava, obavijesti i slično.

Ova kompanija trenutno provodi istraživanja među korisnicima kako bi provjerili postoji li interes za uvođenjem pretplate koja će omogućiti nove i napredne opcije pri korištenju ove mreže.

U obavijestima koje su poslali nekim korisnicima napomenuli su kako će im takva napredna verzija Tweetdecka omogućiti povećanje broja pratitelja i praćenje još većeg broja informacija i sadržaja u stvarnom vremenu.

Trenutno nema informacija kada bi Twitter mogao predstaviti ovakvu pretplatničku verziju ove društvene mreže, no bez obzira hoće li uvesti pretplatu ili će na kraju odustati od te ideje, ništa se ne bi trebalo promijeniti za 'obične' korisnike kojima će pristup Twitteru i dalje biti besplatan.

Na BBC-u podsjećaju kako je suosnivač kompanije Biz Stone još 2009. rekao kako su zaposlili menadžera za razvoj proizvoda čiji je primarni cilj bio razvoj premium opcija ove društvene mreže, no kao što je očito, tijekom ovih osam godina nikakve premiuim/pretplatničke opcije nisu predstavljene.

Kopirati
Drag cursor here to close