Bešlić u klupama

Tisuću prvašića u Mostaru

Sci-Tech / Obrazovanje | 04. 09. 2017. u 11:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom početka nove školske godine, Ljubo Bešlić, gradonačelnik Mostara sa suradnicima posjetio je Osnovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića.

Na prigodnoj svečanosti gradonačelnik Bešlić obratio se djeci, te roditeljima i učiteljicama i učiteljicama, zaželjevši im svima uspješan početak nove škole godine, posebice za njih 52. koji kreću prvi razred.

Darija Stojčić, ravnateljica Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, pridružila se čestitkama, te ovom prigodom zahvalila gradonačelniku Bešliću i Gradu Mostaru na dosadašnjoj konkretnoj potpori u cilju stvaranju boljih uvjeta zaodvijanje nastave za 493 učenika, koliko ih pohađa nastavu u ovoj gradskoj školi u jednoj smjeni.

Inače, prema dosadašnjim podatcima, u školskoj godini 2017/2018 u prvi razred osnovne škole u Mostaru prema još nepotpunim podatcima upisano je nešto više od tisuću učenika i učenica.

Povodom  početka nove školske 2017./2018. godine, i federalna ministrica obrazovanja i znanosti Elvira Dilberović uputila je čestitku svim učenicima i uposlenima u osnovnom i srednjem obrazovanju.

''Svim učenicima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim uposlenicima u osnovnim i srednjim školama u Federaciji Bosne i Hercegovine želim sretan početak nastave, sa željom da i ovu školsku godinu započnu i završe s uspjehom i dobrim rezultatima'', stoji u čestitki federalne ministrice. Posebno je čestitala i zaželjela dobrodošlicu malim prvašićima, sa željom da im početak obrazovanja bude uspješan i da se zajedno s učiteljima, roditeljima i novim prijateljima raduju usvajanju novih znanja kroz igru i druženje.

Kopirati
Drag cursor here to close