Mostar

Svečano uručenje diploma učenicima Medicinske škole

Sci-Tech / Flash | 04. 06. 2016. u 07:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srednja medicinska škola Mostar u petak je organizirala svečanost dodjele diploma svojim maturanticama i maturantima.

Velika dvorana Studentskog hotela Mostar bila je pretijesna da primi roditelje i sve prijatelje od 122 maturanta kojima je diplome uručio direktor škole dr.sc. Alija Muhibić.

Osim direktora Muhibića, maturantima i okupljenima je riječi podrške uputio i Damir Beljo europski boksački prvak kojega su svi pozdravili burnim pljeskom.

Diplomu je dobila i Maida Hajdarović, jedna od najaktivnijih i najvrijednijih učenica Srednje medicinske škole Mostar, Nastavničko vijeće Srednje medicinske škole Mostar nju je proglasilo učenikom generacije za školsku 2015/2016. godinu.

Maida je, uz odličan uspjeh i primjerno vladanje, sve četiri godine obavljala dužnosti predsjednika OZ, te je aktivno sudjelovala u realizaciji brojnih projekata i natjecanja na kojima je ostvarivala zapažene rezultate. Maida je bila među glavnim organizatorima brojnih školskih i županijskih humanitarnih akcija. Također, bila je redovni član kemijske, matematičko- informatičke i biološko-ekološke sekcije.

''Planiram upisati Medicinski fakultet, ali potrebno je prvo položiti prijemni ispit, a ova titula mi je dala motivaciju za dalje učenje i pripremanje, jer ipak se trud, rad i istrajnost na kraju isplate'', rekla je Maida.

 

Kopirati
Drag cursor here to close