Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a u Čapljini
Svečanost
OBJAVA: Utorak, 12. rujna 2017. 18:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Svečano otvoren novouređeni centar HT ERONET-a u Čapljini
0

Svečanosti su nazočili predstavnici Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i općinske vlasti te korisnici.

U Čapljini je priređena svečanost u povodu obnove i uređenja prodajnog mjesta HT ERONET-a. Svečanosti su nazočili predstavnici Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i općinske vlasti te korisnici.

Nazočne je pozdravio član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a Tomislav Ruk.

Projekt uređenja prodajnih mjesta HT ERONET-a potaknut je pozitivno ostvarenim rezultatima za 2016. i dio 2017., a u skladu sa strategijom daljnjega razvoja i na načelima visokih profesionalnih standarda, priopćeno je.

''Za promociju ovoga projekta, odabrali smo upravo Čapljinu, pokretača gospodarskog razvoja južnoga dijela Hercegovine općenito, ali i u području komunikacija i tehnološkog napretka.Na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način, približavamo se našem korisniku s kojim želimo graditi i njegovati odnos pun povjerenja i uvažavanja,te se predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja.Želimo da ovaj prostor HT ERONET-a bude mjesto na koje ćete se uvijek s radošću vraćati'', kazao je, između ostaloga, direktor Ruk koji je naglasio kako novi koncept HT ERONET-a korisniku pruža mnoge mogućnosti.

Između ostaloga: ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati stvarne korisničke potrebe i ponuditi adekvatno rješenje; dostupnost svih servisa; visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja na uslugu; lakšu povezanost prethodno viđenih marketinških poruka i akcija, sportfeljom usluga i uređaja korisniku vidljivim i dostupnim na samom prodajnom mjestu; vizualna i moderna rješenja koja korisniku na brz i jednostavan način približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude usluge i uređaja; izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika…

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.