Svečana dodjela diploma desetoj generaciji maturanata Koledža ujedinjenog svijeta
UWC Mostar
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 11:26
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
UWC diplome
0

Devedeset osam maturanata UWC-a Mostar dolazi iz preko 40 zemalja svijeta,

U subotu 20. svibnja 2017. godine s početkom u 17:00h u velikoj dvorani HD ''Herceg Stjepan Kosača'' u Mostaru biti će upriličena  svečanost dodjele diploma desetoj generaciji učenika Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar).

Devedeset osam maturanata UWC-a Mostar dolazi iz preko 40 zemalja svijeta, a protekle dvije godine proveli su u pohađajući program Međunarodne mature na Koledžu u Mostaru.

Počasni gost svečanosti je g. Wolfgang Petritsch, bivši visoki predstavnik u BiH koji će se ovom prilikom obratiti prisutnima prigodnim govorom, te maturantima uručiti diplome.

Učenici i ove godine pripremaju bogat glazbeni program kojim će se predstaviti u subotu, te na taj način obilježiti svoj uspjeh i dvogodišnje školovanje u Mostaru.

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru je od 2006. pohađalo 894 učenika iz preko 70 zemalja svijeta, koji su nakon stečene IB diplome svoje školovanje uspješno nastavili na univerzitetima u regiji i širom svijeta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.