Educating for Wholeness

Što znači holistički način obrazovanja?

Sci-Tech / Flash | 12. 04. 2017. u 12:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo će biti domaćin prvoj konferenciji u regiji Balkana koja se bavi promocijom holističkog načina obrazovanja, a bit će održana od 12. do 14. svibnja u organizaciji školskog centra "Bloom".

Konferencija "Educating for Wholeness (EfW)" (Obrazovanje koje razvija kompletnu ličnost) okupit će svjetski poznate stručnjake iz oblasti obrazovanja i razvoja djeteta koji će voditi interaktivna predavanja s prosvjetnim radnicima, roditeljima, predstavnicima javnih ustanova i svima koji vjeruju da je poticanje procesa unutarnjeg razvoja pojedinca od ključnog značaja na putu stvaranja zdrave osobnosti.

Kako se navodi u najavi tog događaja holistički edukatori cijene i koriste sve načine učenja, shvaćajući da ono što odgovara jednoj osobi ne mora odgovarati i drugoj, te prepoznaju različite potrebe bića u razvoju.

EfW je jedinstvena konferencija u regiji koja se bavi promocijom holističkog obrazovanja, bez isticanja jedne specifične metode nego nudi najbolje od svih obrazovnih metoda na jednom mjestu.

Osnivač Blooma i organizator EfW Maëlys de Rudder kaže da će predavanja na konferenciji biti tematski usmjerena na davanje podrške djeci da dostignu puni potencijal i postanu kreativni članovi društva doprinoseći razvoju, poštujući prirodu, druge i sami sebe.

''Sudionici konferencije imat će mogućnost da kroz predavanja eminentnih predavača istraže tu jedinstvenu metodu obrazovanja gdje su svi napori edukatora usmjereni na vođenje djece kroz njihov proces samootkrivanja'', navodi organizator.

Kopirati
Drag cursor here to close