Otvoren natječaj

SPARK traži nove 'startupe'

Sci-Tech / Flash | 09. 03. 2017. u 10:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U traženju četvrte generacije startupa, SPARK organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati u utorak, 14. ožujka, u Mostaru.

Startup je mlada tvrtka koja se tek počinje razvijati i obično uključuje inovacije, nudeći novi koncept ili nešto što nije široko dostupno. Pod pojmom startupa smatra se bilo koja biznis ideja koja se može pretvoriti u tvrtku, a kojoj se tržište uglavnom nalazi na internetu i koja se u vrlo kratkom vremenskom razdoblju može razviti.

Mladi ljudi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njezinoj realizaciji imaju priliku to napraviti u SPARK-u koji osigurava korištenje prostora i opreme, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora, te pomoć prilikom izlaska na tržište s gotovim proizvodom, uključujući pristup mogućim izvorima financiranja i suradnju s investitorima.

Iz SPARK-a pozivaju sve zainteresirane da pokažu hrabrost i prijavite se na startup program u kojem ih očekuju domaći i inozemni stručnjaci iz različitih sektora koji će im pomoći ući u poslovni svijet.

''Ukoliko smatrate da svojim znanjem i vještinama možete doprinijeti jednom od timova u SPARK-u, i dalje se možete prijaviti, dakle nije nužno imati vlastitu ideju. Forma za prijavu je vrlo jednostavna i neće vam oduzeti puno vremena. Ispunite prijavu i postanite dio startup svijeta'', ističu iz SPARK-a.

Natječaj je otvoren do 16. ožujka ove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close