SPARK organizira talk show 'Ovo je mojih 5 minuta'
Mostar
OBJAVA: Subota, 18. ožujka 2017. 11:50
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
SPARK organizira talk show Ovo je mojih 5 minuta
0

Cilj ovog događaja je, kako se navodi, da se javnosti pošalje poruka kako uspjeti u ovoj zemlji, kako nametnuti ekonomiju kao temu u medijima i u javnom diskursu generalno.

SPARK poslovni park, u suradnji s magazinom 'Buka', organizirat će u ponedjeljak, 20. ožujka, u Mostaru kratki talk show pod nazivom "Ovo je mojih 5 minuta - hajde da pričamo o ekonomiji".

Moderator ovog događaja, koji će se održati u SPARK kafiću od 15:30 do 17 sati, bit će Aleksandar Trifunović, poznati novinar i kolumnist magazina 'Buka'.

U petominutnom izlaganju uspješne priče predstavit će se: Marin Bevanda (Amplius), Mensur Đogić (Eynio), Marin Ćorić (STARK), Ana Ćavar (MODAMO.info), Mohamed El-Zayat (Four Game Studio), te Nevena Pandža i Vedina Ajanović (Američki kutak), a nakon uvodnog predstavljanja i završetka posljednjeg govora bit će upriličena panel diskusija sa svim sudionicama, priopćeno je iz SPARK-a.

Cilj ovog događaja je, kako se navodi, da se javnosti pošalje poruka kako uspjeti u ovoj zemlji, kako nametnuti ekonomiju kao temu u medijima i u javnom diskursu generalno.

Namjera organizatora je da se kroz pozitivne osobne primjere pokaže kako proces ekonomskih reformi može dovesti do pozitivnih rezultata, stoji u priopćenju.

SPARK & Buka: These are my 5 Minutes - Let's Talk about Economy - SPARK business park Mostar

Put do uspjeha - od ideje do realizacije? SPARK u suradnji s organizira kratki talk show na kojem će u petominutnom izlaganju uspješne priče predstaviti sljedeći govornici: Marin Bevanda ( magazinom BUKA Amplius), Mensur Đogić ( Eynio), Marin Ćorić ( STARK), Ana Ćavar ( MODAMO.info), Mohamed El-Zayat ( Four Game Studio), te Nevena Pandža i Vedina Ajanović ( Američki kutak).

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.