SKB Mostar

Simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem

Sci-Tech / Flash | 30. 05. 2017. u 11:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar, u suradnji s Kinderchirurgische Klinik im Dr. von Haunerschen Kinderspital Ludwig-Maximilians-Universitaet iz Münchena, 1. i 2. lipnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru organizira XIV. simpozij iz dječje kirurgije i urologije s međunarodnim sudjelovanjem.

Svečano otvorenje Simpozija bit će upriličeno u četvrtak, 1. lipnja, u 13 sati, na Medicinskom fakultetu, a otvorit će ga, ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda, priopćeno je iz SKB Mostar.

Svoj dolazak potvrdili su brojni liječnici iz 12 zemalja, kako oni iz bližeg okruženja tako i oni iz Australije, Švicarske, Njemačke, Katara i Italije.

U sklopu simpozija održat će se brojna aktualna predavanja te će se izvesti 21 operativni zahvat na malim pacijentima iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Izvođenje operativnih zahvata prenosit će se video linkom te će sudionici simpozija iste moći pratiti u velikoj dvorani Medicinskog fakulteta. Simpozij će biti bodovati Liječnika komora HNŽ-a.

Četrnaesti simpozij dječje kirurgije i urologije već je tradicionalno okupljanje europskih i svjetskih dječjih kirurga i urologa na kojem se razmjenjuju znanstvena i stručna iskustva i ideje.

Konferencija za novinare održat će se u četvrtak, 1. lipnja, u 12:45 sati, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close