Edukacija

Seminar o brzom čitanju po prvi put u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 22. 02. 2017. u 10:09 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar u zadnje vrijeme bilježi porast zanimljivih događanja, koncerata, radionica i drugih tipova edukacije, a jedan od takvih jeste i seminar  'Brzo čitanje i mentalne mape'. Po prvi puta, seminar na ovu temu, agencija Proaktiv, organizira na području Hercegovine, i to u tehnološkom parku 'Intera', u Mostaru na Bišće polju.

Seminar će voditi Ane Matas, voditeljica radionice koja posjeduje dugogodišnje iskustvo kao trenerica brzog čitanja i učenja, te kreiranja mentalnih mapa.

Seminar će se održati od 3.ožujka do  4.ožujka, počevši u petak od 14 do 20 sati, s nastavkom u subotu od 10 do 16 sati.

Posebnost ovog tipa seminara jest široka primjenjivost, a kako su nam rekli organizatori, idealan polaznik seminara je svatko od nas.

''Poslovni ljudi, predavači u obrazovnim ustanovama, studenti i učenici, svi oni koji žele u kraćem roku pročitati i usvojiti što veće količine informacija, te ih posložiti u svome mozgu u vlastite kreirane mentalne mape. Tko u današnje vrijeme ogromnog broja informacija ne bi profitirao ovakvim tipom seminara? '', poručuju organizatori.

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Seminar u kojem ćete, osim brzog čitanja i učenja s razumijevanjem, naučiti i bolje se koncentrirati i organizirati poslovne zadatke i učenje. Bit ćete pripremljeniji za sve mentalne izazove koji su pred vama: poslovni izazovi, pripreme ispita, svladavanje studijskih programa, kao i drugi životni i intelektualni izazovi.

Prijaviti se možete putem e-mail adrese [email protected], a više o seminaru pročitajte ovdje.


Kopirati
Drag cursor here to close