OSS

Sa radom kreće Online Student Servis prva web platforma ovog tipa u BiH

Sci-Tech / Flash | 30. 09. 2016. u 12:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OSS je jedinstvena i moderna web platforma, prva i jedina ovoga tipa u BiH. Zamišljena je kao poveznica između studenata i poslodavaca, kao i poveznica između samih studenata.

Od ideje koja je nastala u inozemstvu do početka rada OSS-a, prošlo je nekoliko godina. Ono što Online Student Service nudi su instant poslovi za studente. Naravno, to sa sobom nosi zaradu kao i stjecanje iskustva.

Pored koristi koje dobivaju studenti, ni poslodavci nisu uskraćeni. Suradnjom s OSS-om poslodavci smanjuju svoje zakonodavne troškove.

Za sve detalje, studenti i poslodavci nam se mogu obratiti na Facebook stranici Online Student Service ili više informacija dobiti na web platformi www.onlinestudentservice.com.

Pozivamo studente da nam se pridruže i registriraju, kao i poslodavce da surađuju s nama i omoguće što veći broj poslova za mlade koji studiraju.

Osim obostranoga zadovoljavanja poslovnih potreba i već zavidnog broja poslodavaca koji su spremni ponuditi posao studentima, najbolje studente i poslodavce očekuju nagrade te kolektivni domjenci koje ćemo organizirati.

Zato 1. listopada 2016. godine registrirajte se na www.onlinestudentservice.com, uljepšajte svoje studentske dane, steknite iskustvo i sudjelujte u poboljšanju zajednice u kojoj živimo!

 

Kopirati
Drag cursor here to close