Odlični i uzorni učenici

Romana Blažević i Ivan Pavlović učenici generacije Srednje škole Čapljina

Sci-Tech / Flash | 10. 07. 2017. u 10:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Romana Blažević i Ivan Pavlović učenici su generacije Srednje škole Čapljina. Romana je izvrsnim uspjehom završila gimnaziju, a Ivan kuharski smjer.

Inače, za učenike Srednje škole Čapljina, njih 17 koji su izvrsnim uspjehom završili srednjoškolsko obrazovanje, upriličen je prijam kod načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića.

Vidić je istaknuo kako je on, kao i cijela općina, ponosan na ove učenike, te kako su oni naša budućnost.

''Želim vam svima da upišete željene fakultete i iste završite, ali i da se nakon sticanja akademskog obrazovanja vratite u našu Čapljinu i tu primijenite svoje stečeno znanje i stručnost'', poručio je čapljinski načelnik.

Pored učenika generacije Romane Blažević i Ivana Pavlovića, nagrađeno je još 15 učenika koji su izvrsnim uspjehom završili srednjoškolsko obrazovanje zbog čega su oslobođeni polaganja maturalnog rada.

To su gimnazijalci Davor Bilić, Mirko Markota, Anđela Palameta, Zdravko Pažin, Mihaela Ravlija, Paula ANtić, Manuela Dodig, Danijela Dragičević, Katarina Kozina i Euzebio Jovanović.

U ekonomskoj školi najbolji su bili Ivana Petković, Matea Miškić i Branka Ekmečić.

Najbolji učenik u školi tehničara za elektroenergetiku bio je Zvonim Karlović, a u školi poljoprivrednog tehničara-opći smjer najbolja je bila Monika Karlović.

Kopirati
Drag cursor here to close