www.croatia.rit.edu

RIT Croatia - fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna!

Sci-Tech / Flash | 24. 11. 2014. u 08:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znamo što sad mislite. Nije ni prosinac, a netko već započinje s pričama o odabiru fakulteta. No, jeste li razmišljali o tome da vaša (buduća) karijera započinje s odabirom obrazovanja? Ne kad diplomirate. Započinje onog trenutka kad krenete sa studijem. A najpoželjniji studiji na svijetu su (i dalje) oni u SAD-u.

Pa stoga, ako želite biti dio jednog od vrhunskih američkih sveučilišta, a studirati u Hrvatskoj, ako vas zanima obrazovanje te diplome (hrvatska i američka) koje omogućuju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem Europske unije i svijeta – e, pa onda nastavite s čitanjem… pogledaj VIDEO

Rochester Institute of Technology – prestižno i jedno od najvećih privatnih sveučilišta u SAD-u

RIT, iz države New York, je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18,000 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – posjetite www.rit.edu. U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno gotovo 20 godina i to kroz RIT Croatia koji ima kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).  

O tome zašto studirati kod nas možemo pričati do prekosutra. Ali, reći ćemo samo da imamo studente koji nižu uspjehe na kojim god natjecanjima se pojave, bilo da je riječ o nedavno održanom Startup Weekendu u Dubrovniku ili recimo Henkel Innovation Challenge.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri i prijavi se odmah!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
  • Prijavi se do 15.12.2014. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU  

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email:[email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE

Kopirati
Drag cursor here to close