Find Your SPARK

Rimac Concept One opet u Mostaru

Sci-Tech / Tehnologija | 26. 09. 2017. u 10:19 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Električni automobil tvrtke Rimac Automobili ponovno dolazi u Mostar, i to u sklopu događaja Find Your SPARK u organizaciji SPARKa i SYNCa. To nije sve što će se moći vidjeti na ovom događaju, pa se uputite do SPARKa u Mostaru u subotu (30.9.) od 10 do 18 sati i pogledajte koje gadgete su pripremili ove godine.

Osim Concept One-a, na Gadget Showu imate ćete priliku vidjeti mnoge novitete iz tech svijeta, i to iz kategorija virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva. Prostorije SPARKa će biti otvorene od 10 do 18 sati za sve vas koji želite isprobati i pogledati HTC Vive, Oculus, Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro + VR, DJI dronove i ostale gadgete, dok ćete ispred SPARKa moći provozati Greyp električna bicikla (samo uz vozačku dozvolu), INMotion L6 električni romobil i Xplorer Hoverboard Funk 10".

U 11 sati počinje DJI Challenge, natjecanje dronovima u brzini, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja, gdje će se 25 natjecatelja boriti za sparkastične nagrade DJI Spark Fly More Combo, DJI Spark ili DJI Osmo Mobile. Cilj je što prije doći do mete i uslikati ju dronom.

Kao svi SPARK eventi, i ovaj je besplatan, a svoj dolazak možete potvrditi na na Facebook eventu.

Kopirati
Drag cursor here to close