Hana Hadžiavdagić

Prva Instagram radionica u BiH

Sci-Tech / Flash | 29. 06. 2017. u 07:05 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hana Hadžiavdagić Tabaković čiji profil broji preko 220.000 pratitelja voditeljica je prve radionice o Instagramu u Bosni i Hercegovini.

S polaznicima radionice podijelit će iskustva i praktično pokazati kako od sebe ili svog proizvoda/usluge stvoriti brend i povećati broj folowera na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu.

Instagram je prvenstveno kreiran za zabavu, no oglašivači su brzo uvidjeli koliko je moćan alat za promociju i prodaju kada surađuju s influencerima. Sve je više firmi koje svoje proizvode i usluge promoviraju preko Instagrama. Na ovaj način firme su sigurne da je informaciju o njihovom brendu vidjela određena ciljna skupina. Oni koji izaberu ovako oglašavati svoj brend uskoro na prodaji osjete koliko im se ulaganje isplatilo.

Apriori agencija, kao organizator, uputila je poziv za sudjelovanjem na prvoj radionici Instagram 4 Business gdje možete naučiti sve detalje vezane uz kvalitetnu promociju sebe, svog proizvoda ili usluge preko vodeće društvene mreže.

Radionica će se održati u utorak 4.07.2017. u Banja Luci, srijedu 5.07.2017. u Sarajevu i u četvrtak 6.07.2017. u Mostaru.

Organizator radionice je agencija za profesionalno usavršavanje Apriori BH, a više informacija, program, prijava i detalji su na www.apriori.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close