Promovirani inženjeri, magistri i prvostupnici strojarstva i računarstva
FOTO
OBJAVA: Utorak, 13. prosinca 2016. 13:16
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Promocija strojarstvo i računarstvoPromocija strojarstvo i računarstvoPromocija strojarstvo i računarstvoPromocija strojarstvo i računarstvo
0
Promocija strojarstvo i računarstvo
Promocija strojarstvo i računarstvo
Promocija strojarstvo i računarstvo
Promocija strojarstvo i računarstvo

Nakon svečane sjednice Znanstveno-nastavnog vijeća promovirana su 203 diplomanta Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru.

Promocija diplomanata Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru, kao i svečana sjednica Znanstveno-nastavnog vijeća održana je danas u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače u Mostaru.

Ovom je prilikom promovirano 16 stručnih prvostupnika računarstva, četiri inženjera računarstva, dva prvostupnika strojarstva, 31 magistar struke računarstva, 29 magistara struke strojarstva, 10 diplomiranih inženjera računarstva, tri diplomirana inženjera strojarstva, 45 prvostupnika/Bachelora računarstva i 66 prvostupnika/Bachelora strojarstva.

Okupljenima su govorili dekan izv. prof. dr.sc. Željko Ostojić, rektorica prof. dr. sc. Ljerka Ostojić i bivši student ovoga fakulteta Dragan Čović, član Predsjedništva BiH.

''Vaše zvanje nosite ponosno, ali prvenstveno radite na tome da budete dobri ljudi i da radite za dobrobit čovjeka'', kazao je Čović i dodao kako je izuzetno ponosan na diplomante i njihove uspjehe te naglasio da svojim znanjem rade na boljitku zemlje.

Prvostupnica strojarstva i dobitnica nagrade za vannastavne aktivnosti Danica Ćeškić je naglasila da je dodijeljena diploma i nagrada velika čast i da nastavlja svoje školovanje na mostarskom Sveučilištu.

Na kraju su uručene dekanove nagrade najboljim studentima, proglašeni su oni studenti koji su zahvaljujući izvrsnom uspjehu, oslobođeni plaćanja školarine i dodijeljene diplome diplomantima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.