Znanstvena suradnja

Primorcu zlatna medalja DAAAM International

Sci-Tech / Flash | 28. 10. 2016. u 13:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac dobitnik je zlatne DAAAM International medalje koja mu je dodijeljena na svečanosti u Mostaru.

Svečanost je organizirana u sklopu 27. međunarodnog DAAAM simpozija koji se ovoga tjedna održava u gradu na Neretvi. Inače, DAAAM International Vienna je međunarodna mreža za znanstvenu, akademsku i industrijsku suradnju.

Prema riječima prof. dr. Branka Katalinića, predsjednika DAAAM International Vienna, koji jePrimorcu uručio medalju, ovo veliko priznanje dodjeljuje se za izniman doprinos razvitku međunarodne akademske i znanstvene suradnje u okviru međunarodne mreže DAAM International Vienna, te organizaciji i potpori 27. DAAM međunarodnog simpozija.

„Počašćen sam ovim iznimnim priznanjem i uistinu iznenađen. Zahvaljujem prof. Kataliniću i njegovim suradnicima što su prepoznali važnost održavanja ovoga velikog međunarodnog skupa ovdje u Mostaru, kao i na velikom doprinosu uvezivanju naše sveučilišne zajednice s međunarodnim krugovima. Obogaćeni smo jednim vrhunskim znanstvenim događajem u našoj sredini, učvrstili smo akademsku i znanstvenu suradnju, a sve ususret novim znanstvenim postignućima i uspjesima. Čestitam i našem Sveučilištu i rektorici Ostojić na dovođenju ovoga iznimnog znanstvenog skupa u Mostar. HT ERONET je uvijek uz ovakve značajne znanstvene i akademske događaje te se nadamo da će se ovakva praksa nastaviti“, kazao je Primorac.

Kopirati
Drag cursor here to close