Lpri

Prijavite se na besplatni tečaj engleskog jezika u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 05. 08. 2016. u 07:50 Sa. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za osobni i profesionalni razvoj Lpri europski centar obrazovanja El Roi nastavljaju s tečajem engleskog jezika na području grada Mostara.

El Roi centar obrazovanja i Centar za osobni i profesionalni razvoj Lpr već treću godinu zaredom uspješno organizira edukacije iz oblasti engleskog jezika za područje Bosne i Hercegovine, uključujući i grad Mostar.

''Naši tečajevi organizirani su sukladno Europskom referentnom okviru za jezike te se svaki polaznik može prijaviti za sve razine, od A1 do C1. Od svog nastanka, glavna misija centra El Roi je doprinijeti iskorjenjivanju siromaštva, a uz Centar za osobni i profesionalni razvoj, zalažemo se za holistički i humanistički pristup kvalitetnom obrazovanju u svijetu. Svatko ima pravo na jednakoobrazovanje i uvjereni smo da kvalitetno obrazovanje ima primarnu ulogu u razvoju čovjeka'', priopćeno je iz Lpri.

Naš cilj od samog početka bio je organizirati besplatne tečajeve za sve socijalno ugrožene i marginalizirane skupine te im omogućiti kontinuirano obrazovanje i kompetentnost u budućem profesionalnom razvoju.

Dakle, svi oni koji spadaju u socijalno ugrožene skupine društva imaju pravo na besplatan tečaj engleskog jezika. Oni koji ne spadaju u ovu skupinu, plaćaju mjesečnu članarinu za tečaj 27 km. Certifikat koji svaki polaznik dobije po završetku razine C1 (advancedlevel) međunarodno je priznat.

Prijave se vrše preko stranice www.centarlpr.com, a dodatne informacije možete dobiti i na naš službeni email:[email protected]. Prijave traju do 1. rujna, a nakon toga će svi kandidati dobiti obavijest o predavanjima i skupinama.

Kopirati
Drag cursor here to close