Pridruži se: Imaš telefon? A sliku protiv stigme?
Inovativna kampanja
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 14:52
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Pridruži se: Imaš telefon? A sliku protiv stigme?
0

Udruga provodi inovativnu kampanju u borbi protiv stigme koja uključuje kreiranje vlastite anti-stigma poruke te fotografiranje s istom.

Udruga za zaštitu i unapređenje mentalnog zdravlja In Spe, trenutno provodi anti-stigma kampanju s fokusom na studentsku populaciju.

Osim predavanja i radionica, udruga provodi inovativnu kampanju u borbi protiv stigme koja uključuje kreiranje vlastite anti-stigma poruke te fotografiranje s istom, kako bi se od tih fotografija mogao napraviti anti-stigma video spot.

''Budući da živimo u vremenu vizualne kulture i masovnih medija smatramo kako je video spot, odnosno video promocija anti-stigme utjecajan i dostupan alat. Osim studenata, udruga poziva sve zainteresirane da pošalju svoju fotografiju s anti-stigma porukom na e-mail adresu udruge: inspemostar@gmail.com'', priopćeno je iz Udruge In Spe Mostar.

Više informacija potražite na Facebook stranici Udruge IN SPE Mostar.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.