Poziv osnovnim školama za prijave na Mostar STEAM Team program
Prijavite se
OBJAVA: Utorak, 12. rujna 2017. 20:32
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Poziv osnovnim školama za prijave na Mostar STEAM Team program
0

Besplatan program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike i učenice 8. i 9. razreda osnovnih škola u Mostaru

Američki kutak Mostar objavljuje poziv osnovnim školama da prijave sudjelovanje u trećem ciklusu Mostar STEAM Team programa.

Mostar STEAM Team (Mostar Nauka/Znanost-Tehnologija-Inžinjerstvo-Umjetnost Matematika Tim, odnosno Mostar Science-Technology Engineering-Arts-Mathematics Team) je besplatan program stjecanja vještina koji za cilj ima okupiti učenike i učenice 8. i 9. razreda osnovnih škola u Mostaru i pružiti im mogućnost da pohađaju besplatne obrazovne, kreativne i IT programe/radionice unutar dobro opremljenih prostorija Američkog kutka.

Treći ciklus programa trajat će u razdoblju od listopada 2017. do travnja 2018. (sa pauzom preko zimskog raspusta), a prijave su otvorene do 20.9.2017. godine (ponedjeljak), i to putem online formulara.

Prijavni formular popunjava predstavnik/ca nastavnog i administrativnog osoblja osnovne škole koja želi sudjelovati u programu. Prijava podrazumijeva:

a) imenovanje kontakt-nastavnika/ce (ime i prezime, e-mail adresa, broj telefona/mobitela)
b) imenovanje 10 učenika/ca (ime i prezime, e-mail adresa, broj mobitela) kojima će biti pružena prilika za zabavno učenje u Američkom kutku Mostar.

Program je, kroz prethodna dva ciklusa, okupio 200 učenika i učenica iz 12 osnovnih škola sa šireg područja grada Mostara, koje su djelovale u parovima i sudjelovale u radionicama 3D modeliranja, fotografije i foto-uređivanja, audio i video produkcije te likovnim radionicama.

Rezultate kreativnog rada i djelić vesele atmosfere sa prethodnog ciklusa moguće je vidjeti na videu.

Više informacija o programu, kao i prijavni formular dostupni su i na Facebook stranici: www.facebook.com/acmostar.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.