25.03.2014.

Potvrđen datum predstavljanja novog modela HTC One pametnog telefona

Sci-Tech / Flash | 19. 02. 2014. u 20:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HTC planira održati simultano predstavljanje svojeg novog flaghsip modela u New Yorku i Londonu, baš onako kako je to napravio prošle godine kada je lansiran HTC One.

Iako je tvrtka gotovo konstantno u problemima, iako prodaja ne ide kako je očekivano, iako se bore i natežu po sudovima zbog raznih „sitnica“, u HTC-u su uvjereni kako će njihov novi HTC One model pametnog telefona, kodnog imena M8 vratiti poljuljano ili sasvim izgubljeno povjerenje kupaca.

Sada se, eto, nakon duže vremena u kojima su se pojavljivale glasine i špekulacije, zna da će novi smarthpone iz HTC „ergele“ biti predstavljen za nešto više od mjesec dana, točnije 25. ožujka.

HTC je potvrdio kako očekuju doista puno od novog flagship modela, naglasivši kako je „ulog poprilično velik, vrijeme je da ponudimo nešto bolje“, a takvu su objavu vidjeli i svi koji HTC prate na Twitteru.

Novi HTC One, smatraju dobro upućeni, zapravo je jedan od najvažnijih modela ove kompanije, ne toliko zbog činjenice da donosi nešto revolucionarno, nego zbog spoznaje da je kompanija izgubila korak s najvećima, zbog ranije navedenih problema, a s ovim modelom to mogu ispraviti.

U suprotnom, HTC bi mogao doživjeti nastavak trenda nepovjerenja, što bi prema najcrnjim scenarijima moglo biti pogubno za kompaniju. HTC One M8 dolazi sa 5 inčnim full HD zaslonon, Qualcomm Snapdragon 800 čipsetom, podrškom za microSD kartice, operativni sustav je Android 4.4 KitKat, tu je i HTC Sense 6.0...

Očekivanja su, ponavljamo, velika, nije sporno da HTC radi odlične uređaje, ali su ih neke „tehničke podrške“ do sada skupo koštale, ovo im je prigoda za iskupljenje.

Kopirati
Drag cursor here to close