FAO-Mađarska

Postdiplomski studiji u Mađarskoj šansa za mlade stručnjake iz BiH

Sci-Tech / Flash | 09. 01. 2017. u 16:15 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa od oko 30 mladih stručnjaka koji su prethodno obrazovanje stekli na nekom od poljoprivrednih fakulteta, imat će priliku da unaprijede svoja znanja, iskustvo i šanse za zapošljavanje kroz program postdiplomskih studija u Mađarskoj.

Stipendije za postdiplomce su osigurane kroz program stipendiranja organizacije FAO-Mađarska.

Već desetu godinu program master studija FAO-Mađarska pruža priliku postiplomcima da slušaju predavanja na engleskom jeziku na, sada već čuvenom, sveučilištu Sent Ištvan. Organizirana su predavanja iz oblasti ruralni razvoj i agrobiznis, hortikultura te upravljanje navodnjavanjem u poljoprivredi.

Prijavljivanje je u tijeku za postiplomce iz: Afganistana, Albanije, Alžira, Angole, Azerbejdžana, Jermenije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Burkine Faso, Čada, Egipata, Etiopije, Gambije, Gruzije, Gane, Jordana, Kazahstana, Kenije, Kosova, Kirgistana, Laosa, Libana, Makedonije, Madagaskara, Mali, Mjanmara, Moldavije, Mongolije, Crne Gore, Namibije, Nigerije, Sjeverne Koreje, Palestine, Filipina, Srbije, Somalije, Južnog Sudana, Sudana, Tadžikistana, Turkmenistana, Ugande, Ukrajine, Uzbekistae, Vijetnama i Jemena.

Rok za prijavljivanje je 28. veljača, a svi zaintersirani se mogu javiti na mail adresu [email protected], priopćeno je iz Programa za stipendije Vlade Mađarske.

Kopirati
Drag cursor here to close