Pogledajte najbolju novinsku fotografiju Hrvatske u prošloj godini
Cropix
OBJAVA: Utorak, 7. travnja 2015. 15:48
IZVOR: Fena
AUTOR: M.M.
Goran Mehkek
7

Zbor fotoreportera Hrvatske u utorak je dodijelio nagrade za najbolje radove hrvatskih fotoreportera u 2014. godini, a za najbolju novinsku fotografiju u prošloj godini

Zbor fotoreportera Hrvatske u utorak je dodijelio nagrade za najbolje radove hrvatskih fotoreportera u 2014. godini, a za najbolju novinsku fotografiju u prošloj godini proglašena je fotografija Gorana Mehkeka iza agencije Cropix koja prikazuje člana helikopterske posade iznad poplavljenih područja istočne Hrvatske.

Pobjednici su proglašeni u osam kategorija: događaj, svakodnevni život, reportaža, kultura i umjetnost, portret, sport, priroda i okoliš i po prvi puta – multimedija.

Fotoreporter Cropixa, Goran Mehkek, osvojio je nagradu za Fotografiju godine u izboru za Hrvatsku novinsku fotografiju!...

Posted by Cropix photo agency on Tuesday, April 7, 2015


Pobjednici na natječaju na koji je pristiglo 1390 fotografija od kojih je 100 ušlo u najuži izbor po navedenim kategorijama su Ronald Goršić, Sandra Šimunović, Goran Mehkek, Matko Biljak, Neja Markičević, Srđan Vrančić, Filip Brala i Saša Kralj.

Počasnim članovima Kuće hrvatskog fotonovinarstva postali su doajeni hrvatske novinske fotografije Božidar Kelemenić i Feđa Klarić koji je u govoru istaknuo i da su fotoreporteri potjerani iz novinskih redakcija i poslani u agencije gdje se fotoreporteri svode na vatrogasce koji djeluju samo na intervencije.

Na ovogodišnjoj dodjeli najviše nagrada dobili su fotoreporteri agencije Cropix – njih četiri uključujući i nagrade u kategorijama događaji, svakodnevni život, portret i sport.

Komentari (7)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
gost
1. gost
prije 898 dan.
niđe veze...
+5
-1
0
BA
Chrome
gost
2. gost
prije 898 dan.
pa đe su slike
+4
-0
0
BA
Chrome
gost
2.1. gost
prije 898 dan.
pa u sta gledas?
+0
-1
0
BA
Firefox
gost
3. gost
prije 898 dan.
E ako je ovo vrh, onda ne znam koja je dno dna?!
+2
-1
0
BA
Chrome
gost
4. gost
prije 898 dan.
cuj nidje a rjecnika boze mili ,sigurno je brato
+0
-2
0
BA
Chrome
gost
4.1. gost
prije 898 dan.
jedi go.vna
+1
-0
0
BA
Chrome
gost
5. gost
prije 898 dan.
koje ste vi debi.lcine ljudi moji, boze sacuvaj..
+0
-0
0
BA
Firefox