Počelo gašenje? Nema stranice BHRT-a, nema ni servera…
Urušavanje
OBJAVA: Petak, 17. ožujka 2017. 13:32
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Počelo gašenje? Nema stranice BHRT-a, nema ni servera…
0

Portal državne televizije nedostupan je od četvrtka popodne, a pretpostavlja se da je riječ o gašenju servera zbog neplaćanja

Internetska stranica BHRT-a nedostupna je, a kako doznaje Bljesak.info, javni servis ima problema s neplaćenim serverom.

Naime, portal državne televizije nedostupan je od četvrtka popodne, a prema nekim informacijama riječ je o gašenju servera zbog neplaćanja iako je televizija navela da se radi o kvaru.

Inače, borba BHRT-a s financiranjem traje godinama, a nakon što je rtv-pretplata ''skinuta'' s računa telecom-operatera, još uvijek nije nađeno rješenje naplate.

Podsjećamo, Upravni odbor upozorio je ranije kako te da BHRT-u mjesečno nedostaje 500.000 KM kako bi se odvijao minimalni proizvodni proces.

Inače, nedavno je Hrvatski narodni sabor BiH predstavio model preustroja javnog televizijskog sustava u BiH što nije dočekano kao pozitivan prijedlog.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.