e svašta

Ovo je 8 najglupljih web stranica na svijetu

Sci-Tech / Flash | 22. 06. 2017. u 07:44 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog puta odlučili smo vam predstaviti malo bizarniju stranu globalne mreže koja, kao što i naslov nalaže, naoko ne služi ničemu osim što postoji. Naravno, to ne znači da vi ne morate u nekoj od njih pronaći smisao, piše Tportal.

Gledanju slanine kako se peče na tavi

Bacon Sizzling onaj je tip stranice koji služi kako bi u svakodnevni život ubacio malo vruće slanine. Nismo sigurni je li netko nekad davno izjavio da slanina sve u životu čini ljepšim, no u slučaju ove stranice rekli bismo da je to zbilja istina. Uz Bacon Sizzling slanina ide svama, gdje god vi bili! Naravno, ne morate se samo baviti hranom, uvijek možete...

Gledati travu kako raste

Kao što i opis stranice nalaže, vaša posjeta Watching Grass Growu može ići u dva smjera. Uostalom, tko može kriviti 'najdosadniju/najuzbudljiviju stranicu na svijetu'. Što radite na ovoj stranici? Gledate kako raste trava, naravno. Watching Grass Grow uživo emitira rast trave još od 2002. kada je regiju zadesila velika suša. Zašto još nisu prestali? Tko je toliko lud da nastavi snimati? Nitko (osim vlasnika) vjerojatno ne zna.

Gledajte kako sve pada

Ova stranica, ma koliko se sofisticiranom činila, zbilja nije ništa više nego psihodelični tobogan kojeg prati odvratan zvuk. Ako ne znate što biste radili sa sobom ovog popodneva, a vidite da sve oko vas propada, zapitajte se - zašto ne bi padala i neka udaljena web stranica?

Gledajte kako raste digitalni bonsai

Taghua je simpatični art projekt koji svaki put kada ga posjetite stvori jedinstveno malo stablo koje podsjeća na trešnju. Ako vam se ono koje dobijete ne svidi, uvijek možete resetirati generator i cijelu stvar započeti ispočetka. Predobro, zar ne (ne odgoarajte na ovo pitanje)?

PoPoPopcorn

Ako vam uzgajanje virtualnih stabala nije đir, uvijek se možete vratiti na hranu. Ako volite kokice, PoPoPopcorn je web stranica na kojoj ćete pronaći sve što želite. I prije nego što pitate, ne radi se o dućanu za kokice, već stranici na kojoj gledate kako se kokice peku. Jasno, ako ne volite kokice, uvijek možete...

Gledati Kim Jong-Ila kako gleda u stvari

Ovaj zanimljiva galerija s Tumblra postala je meme koji niti u jednom trenu ne ismijava lik i djelo Kim Jong-Ila, a zapravo postaje sve bolja s vremenom. Naravno, ako vam ne sjeda eksperimentalni humor, ova stranica će savršeno sjesti uz sve ostale beskorisne divote koje smo vam do ovoga trena imali priliku predložiti. 

Kolekcija skeniranih presjeka sendviča

Scanwiches je digitalna oda najomiljenijem obroku koji uključuje dva komada kruha: sendviču. Pronađite svoj favorit, sakupite sve informacije o njemu i kada sve to odradite - pogledajte HD sliku čiji otisak možete naručiti online. Ako niti ovo nije bilo dovoljno da vas odvrati od surfanja beskorisnim stranicama, vrijeme je za apsolutnog šampiona - stranicu na kojoj...

Možete trošiti novac na doslovno ništa

Ovaj legendarni sajt savršen je za svaku priliku kada frendovima odlučite dati do znanja da troše previše novca na nepotrebne stvari. Kupovanje ništavila nikad nije bilo jednostavnije - sve možete odraditi za manje od minute i uživati u svim beneficijama koje s time dolaze - uključujući članstvo u prestižnom klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close